伊莉討論區

標題: 超激床戰 36E崔碧珈與Jumbo被財色兼收 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-2-22 06:53 PM     標題: 超激床戰 36E崔碧珈與Jumbo被財色兼收

擁36E「胸」器、人稱「崔Big瓜」嘅崔碧珈同曾淑雅(Jumbo),今次喺電影《PG戀愛指引》中,分別同「港版半澤」陸駿光床上激戰!故事講述佢哋飾演一對情同姊妹嘅啤酒妹,同樣積極進取,專向有錢公子埋身,但佢哋竟然同時睇中陸駿光,分別色誘對方上床,可惜最後都俾呢個有性暴力傾向嘅情場騙子,騙財又騙色。

呢兩場超激床戰安排喺同日先後攝影,當日監製葉念琛親自監場,佢鼓勵Jumbo同崔碧珈開放自己,大膽加入更多個人意見,投射喺戲中,出來嘅效果令到大家血脈沸騰。崔碧珈日前接受本報訪問時話:「今次係我拍咁多部電影入面最大尺度,需要半裸兼清場,自己冇特登set底線,對我嚟講係大膽嘅新嘗試,幾好玩。」同日拍攝加上同一對手,問崔碧珈有冇突圍方法?佢話:「冇諗過點突圍,睇番劇本我同Jumbo拍床戲嘅反應同做嘅嘢係差唔多,反而係應該跟番劇情同導演要求去做,演戲唔係自己一個人主導,係要講協調同默契。」佢仲講笑話:「我冇諗過係暴力同粗暴,當初以為係好浪漫好有前奏,點知一嚟就係好粗暴,呢個係陸駿光嘅癖好,但拍出來幾好睇,幾得意。我印象都係幾個take,每一個細節,避免重複同NG太多。監製示範一次啲叫聲同撫摸動作,我哋照辦煮碗去做,好好笑。」
Jumbo表示今次係最大尺度,拍戲前亦刻意節食,佢話:「不過我睇番好似有反效果,塊面凹咗,好似唔夠營養咁,埋位梗係會做足安全措施,好彩之前同陸駿光有合作過,大家都有默契,為求逼真,都需要對方幫手令我冇咁易走光,我反而覺得呢場床戲只係一個點綴,最深刻係鬧交戲。」
至於艷福無邊嘅陸駿光,為拍床戲特登喺開拍前兩個月操練,雖然已為人夫,但太太對佢百分百信任,佢笑言:「佢成日覺得冇乜嘢,係我搞到好大件事,好似好敏感。拍嘅時候有啲尷尬,因為某程度上真係好激烈。我記得同崔碧珈嗰場,原本張梳化係擺一個位,拍完係移咗半張梳化位,所以佢哋係笑到儍咗!」問到有否難忘事,佢尷尬話:「埋位之前服裝畀咗對襪我,我問攞嚟做乜嘢?佢話畀對襪我攝喺入面,唔使我同女仔身體接觸有碰撞太尷尬,我仲以為拍底褲廣告先要扮犀利,原來拍呢啲床戲都要用。」

心得:演技已不重要,有這等身材,觀眾也只會注意兩團肉了。

[attach]113155474[/attach][attach]113155481[/attach][attach]113155475[/attach][attach]113155477[/attach][attach]113155476[/attach][attach]113155478[/attach][attach]113155479[/attach][attach]113155480[/attach]

作者: zogol    時間: 2016-2-22 08:17 PM

身材真的很不錯,演技就沒什麼注意了。
作者: a22058126    時間: 2016-2-22 10:57 PM

身材真是好啊又長的不錯啊
作者: oscar13    時間: 2016-2-22 11:57 PM

這樣的床戲好精采阿
因為完全被身材吸引了
好好欣賞喔

作者: bronson38    時間: 2016-2-23 12:37 AM

看過這人後
目光焦點想必在胸器上
作者: 楊過    時間: 2016-2-23 01:15 AM

作者: a5720104    時間: 2016-2-23 05:32 AM

身材還真是棒
想必男演員肯定有藉機保養眼睛好好用手感受一番
應該會成為永生難忘的回憶吧
作者: yifei0918    時間: 2016-2-23 09:35 AM

大家都會被重點給吸引 演技部分就不重要了
作者: killb    時間: 2016-2-23 10:13 AM

床戲中這幾張照片的姿勢不錯
作者: 丫甘    時間: 2016-2-23 02:10 PM

身材超好的~~不過演技還是要看片子才知道阿~~
作者: kang038    時間: 2016-2-23 03:16 PM

作者: tenshoufly    時間: 2016-2-23 07:32 PM

身材不錯但是臉真的不太行
作者: iisguagua    時間: 2016-2-24 03:15 PM

車頭燈很亮!
其他就沒注意...
作者: michael8088    時間: 2016-2-24 07:03 PM

身材OK臉蛋還可以演技不予誌評
作者: loxyking16    時間: 2016-2-24 10:34 PM

哈哈
都是要看大胸器吧
演技早已無重要

作者: loxyking16    時間: 2016-2-24 10:34 PM

哈哈
都是要看大胸器吧
演技早已無重要

作者: luckyman7j    時間: 2016-2-25 12:58 PM

作者: nomoneyhunter    時間: 2016-2-25 05:55 PM

身材長相都不錯,演技已不重要,哈哈
作者: qqband    時間: 2016-2-25 06:06 PM

選擇這種短暫能炒紅知名度的方法,好鹹濕啊!
作者: 26532653    時間: 2016-2-27 05:59 PM

現在只要沒內涵的藝人都只能拍這種片
作者: jun701110    時間: 2016-2-27 11:31 PM

根本無法觀察到演技
光那些激情表情就high翻了
哈哈
作者: juntsai723    時間: 2016-2-28 12:48 AM

演技要看片子才知道
不過身材超好的
作者: yiprrr999    時間: 2016-2-29 02:15 PM

臉還是忽略吧,身材還不錯
哪來這麼多胸奴阿
作者: dick0211    時間: 2016-2-29 03:09 PM

超開心地拉這種才叫女神拉,感覺一定很棒
作者: k9652289    時間: 2016-2-29 05:07 PM

不知有無載點可以欣賞下
作者: iamjohnny825    時間: 2016-2-29 05:54 PM

身材棒
長的又好看
至於演技的話
應該很假 呵呵
作者: shuennzy    時間: 2016-2-29 08:33 PM

加油,往日本暗黑界發展,你有本錢的
作者: kingking12345    時間: 2016-2-29 10:49 PM

作者: 金家小亞亞    時間: 2016-3-1 02:19 AM

看完後可能會想..
咦?所以這部的劇情是演了什麼?XD

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www09.eyny.com/) Powered by Discuz!